Over mij

Over mij


Een klik met je muziekdocent hebben is erg belangrijk. Aangezien muziek veel in je los kan maken en een manier van jezelf uiten kan zijn. Daarom is het belangrijk dat je mij ook een beetje leert kennen.


Mijn naam is Suzanne Kullberg. Ik woon in Wezep met mijn vriend en onze hond, Mika. In 2013 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistent muziek en in 2018 ben ik afgestudeerd als docent muziek. Deze laatste studie heb ik gevolgd aan het conservatorium in Zwolle. Daar heb ik mij vooral op zang en piano gefocust, maar andere instrumenten zijn ook veel aan bod gekomen. Als hobby heb ik in 2012 ukelele en gitaar opgepakt. Naast mijn bedrijf geef ik muziekles op een middelbare school.


Zelf ben ik nogal een kameleon als het gaat om mijn muzieksmaak. Ik hou heel erg van jazz, maar vind rock muziek ook erg leuk. Ik zing graag Nederlandstalig (o.a. kleinkunst), maar zing net zoveel in het Engels. Dus je kan met mij alle kanten op. Ik heb er in ieder geval al zin in.

Wat kan je van mij verwachten?

Samenwerken vind ik erg belangrijk. Het is belangrijk dat we samen een goede manier vinden voor jou om het instrument te leren bespelen.


Bij projecten en coaching wil ik graag samenwerken met de groepsleerkracht om samen te bedenken wat je met jouw groep wilt doen. Zodat ik daar het beste op kan aansluiten en we het beste resultaat krijgen. De groepsleerkracht kan het dan ook zeker aangeven als ze een idee heeft voor een les of lied.

Muziek moet een feestje zijn. Nou ja, het is ook een uitlaatklep. Dus het mag ook wel eens kwetsbaar zijn. Maar het is van belang dat je het leuk vindt om muziek te maken en naar de les te komen.


Samen moeten we het een feestje maken. Als je ergens tegen aan loopt hoor ik het graag. We moeten dan kijken wat we daaraan kunnen doen. Ook als je besluit om te stoppen hoor ik het graag bijtijds. Dan kunnen we die laatste lessen het zo leuk mogelijk maken en gewoon plezier maken met elkaar.

Zelf je muziek kiezen vind ik fijn. Samen kunnen we kijken wat op dat moment het beste bij je past en wat voor technieken daarbij aansluiten. Zo komen we tot een repertoire van muziek dat jij leuk vindt en waar ik je goed bij kan helpen. Soms zal ik natuurlijk ook een muziekstuk voorstellen waarvan ik denk dat het goed bij je past. 


Tijdens projecten en coaching is het goed om te weten welke liedjes de leerlingen al kunnen en welke de groepsleerkracht leuk zou vinden. Dus samen de muziek kiezen is hier ook erg belangrijk. Als groepsdocent ben je zelf eigenaar van het project. Ik ben de vakleerkracht die het aanleert en de uitvoering leid.

Copyright @ De Nootboom