Privéles

Muziek is voor alle leeftijden

Privéles

Ben je op zoek naar een muziekdocent die jou privéles kan geven? Dan ben je hier op de juiste plek. Ik geef pianoles en zangles. Vind je het interessant om zang met piano, gitaar of ukelele te combineren? Dan kan dat zeker ook!

ZanglesWat zou jij willen zingen? Wat wil je leren? Dat zijn vragen die ik regelmatig stel aan mijn leerlingen. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat we samen bepalen wat jij gaat zingen.

Lijkt het je leuk om naast zingen een akkoord-instrument (piano, gitaar of ukelele) te bespelen? Dan kan dat zeker ook! 

Klik voor meer informatie op de onderstaande knop.

PianolesIn de eerste les kijken we samen naar de juiste methode voor jou.

Je muzieksmaak is daarbij ook erg belangrijk. Wat wil je kunnen spelen?

Tijdens de lessen wisselen we de methode af met liedjes die je zelf hebt gekozen. Dit kan van bladmuziek zijn of van YouTube, wat jij fijn vindt.

Klik voor meer informatie op de onderstaande knop.

Ervaringen

Suzanne geeft mij (38 jaar) pianoles en mijn dochter (9 jaar) zangles. Ze is een lieve meid die heel kundig is. Ze begeleidt je in jouw tempo en speelt goed in op jouw behoefte. Ook leuk dat ze voor mij en mijn dochter kijkt hoe we samen kunnen oefenen.

En heel fijn dat ze bij je thuis komt!

Margreet